Palvelukonsepti

Palvelukonsepti

Kaikenkattava palvelureseptimme

Kaipaatko apua maistuvan tuotteen suunnitteluun ja tuotekehitys-prosessiin?
Etsitkö tuotteellesi kokonaisvaltaista valmistajaa?
Haluatko avaimet käteen -palvelun myös pakkaamisen ja logistiikan osalta?
Onko sopimusvalmistus-yhteistyö tuttua?

Ripaus raakaa työtä, hippusellinen hienosäätöä

Maustajan palvelukonsepti on vastaus kysymyksiin. Tuhansien tuotteiden myötä timantiksi hiotun palvelukonseptimme avulla saat tuotteesi tehokkaasti markkinoille juuri halutun makuisena, hinnaltaan kilpailukykyisenä ja oikea-aikaisesti. Hyödynnä Maustajan koko palvelukonsepti ja keskity itse oleelliseen.

01 Tuotekehitys

Tuotekehitys takaa halutun maun

Kehitämme ja testaamme tuotteet haluttujen ominaisuuksien mukaisiksi. Tuotteelle luodaan tunnusomainen maku, koostumus ja pakkaus.

Luotettuna elintarvikealan sopimusvalmistajana olemme asiakkaidemme kumppani, joka nappaa kiinni ideoista ja kehittää niiden pohjalta laadukkaita tuotteita vankalla ammattitaidolla ja vastuullisesti.

“Meitä on kiitetty asiakaslähtöisyydestä.”

Maun ja koostumuksen lisäksi panostamme tuotteiden käytettävyyteen ja houkuttelevuuteen innovatiivisilla pakkausvalinnoilla.

Aikataulut pitävät

Meitä on kiitetty asiakaslähtöisyydestä, saamme nopeasti kiinni asiakkaidemme kulloisestakin tarpeesta ja uusien tuotteiden määrittelyistä ja pystymme toteuttamaan halutunkaltaisen tuotteen.

Tuotekehityshankkeet etenevät myös sovitussa aikataulussa ja reagoimme muutospyyntöihin nopeasti.

Tiesitkö?

Maustajalla on noin 100 tuotekehitysprojektia vuodessa.

02 Pakkausratkaisu

Pakkaus on puoliruokaa

Sanotaan, että hyvä tuote myy itse itsensä. Pakkaus onkin toiminnallisten ominaisuuksiensa lisäksi yksi tärkeimmistä myyntimiehistä. Voisiko uusi pakkaus tuoda kaivattua potkua koko tuotteellesi?

Elintarvikkeiden pakkauksiin kohdistuu joukko toiminnallisia haasteita. Pakkauskoko ja materiaali valitaan tuotteen käytön, ominaisuuksien ja säilyvyyden perusteella. Ja totta kai myös brandiin liittyvät yksityiskohdat huomioidaan.

“Voisiko uusi pakkaus tuoda kaivattua potkua koko tuotteellesi?”

Pakkauksen tulee säilyttää pakattu tuote muuttumattomana mahdollisimman pitkään, vähintään sen käyttöajan.

Ulkoasu

Pakkaukset voidaan hankkia joko valmiiksi painettuina tai ne voidaan etiketöidä pakkauslinjalla. Kattava yhteistyöverkostomme antaa mahdollisuuden näyttäviin ulkoasuihin.

Helpottaaksemme valintaasi, voit kartoittaa alustavia pakkausvaihtoehtoja Maustajan pakkausvalitsijalla.

Tiesitkö?

Meillä on 9 erilaista pakkaustyppivaihtoehtoa: pullo, tölkki, annospussi, tuubi, kanisteri, sanko, kontti, pikari ja korkillinen pussi. Ja kaikille erilaiset variaatiot.

03 Hankinta

Laadukkaasti alusta loppuun

Hoidamme koko toimitusketjun raaka-aineiden hankinnasta valmiiden tuotteiden toimitukseen.

Laatu- ja ostosopimukset

Maustaja Oy:n pääraaka-aineiden, kuten tomaattisoseen, sinapinsiementen ja marjojen ostovaatimukset määritetään yritysten välisessä laatu- tai ostosopimuksessa. Kaikille raaka-aineille ja materiaaleille suoritetaan vastaanottotarkastus.

Hankittavien raaka-aineiden mikrobiologiset ominaisuudet määritellään omavalvonnassa. Osana hyväksyntäprosessia varmistetaan raaka-aineen vaarojen arviointi liittyen ruokauhkiin ja väärennöksiin.

Luotettavat, pitkäaikaiset toimittajat

Maustajan hankintaorganisaatio tekee tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olemme luoneet vuosien myötä pitkiä ja hyvin toimivia kumppanuuksia toimittajiemme kanssa.

Arvostamme yhteistyö-kumppaneitamme suuresti ja tiedämme voivamme luottaa heidän toimittamaan laatuun, toimituskykyyn ja kilpailukykyiseen hintaan.

“Olemme luoneet vuosien myötä hyvin toimivia kumppanuuksia toimittajiemme kanssa.”

Toimittajavalintaamme ohjaa elintarviketurvallisuus-sertifikaatti BRC, joka antaa hyvin selkeät ja tiukat vaatimukset toimittajien hyväksyntäprosessille. Toimittajavalinnan yhteydessä toteutamme toimittajakyselyn ja tarvittaessa myös auditoimme toimittajan.

Maustaja Oy:n toimittajakenttä onkin muotoutunut käsittämään niin isoja kansainvälisiä globaaleja toimittajia, kuin pienempiä kotimaisia toimittajia.

Raaka-aine- ja pakkaustarvikevalinnat tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, toimittajien ja tuotekehityksemme kanssa. Käytämme vain laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja ja jalostettuja raaka-aineita sekä pakkaustarvikkeita.

Maustajan laatujärjestelmät:

 

Tiesitkö?

Toimittajavalintaamme ohjaa elintarviketurvallisuussertifikaatti BRC.

04 Valmistus

10 miljoonan kilon vuosivauhtia

Tuotantolinjoiltamme saat juoksevassa muodossa valmistettavat tuotteesi laadukkaasti valmistettuna. Kaikille tuotteille on oma valmistusprosessinsa.

Valmistamme tuotteita myös ilman säilöntäaineita. Lisäksi olemme sertifioitu luomutuottaja ja meillä on myös Reilun Kaupan sertifikaatit tietyille tuotteille.

“Tuotantomme toimii 3 vuorossa 5 päivänä viikossa.”

Tuotantomme toimii 3 vuorossa 5 päivänä viikossa. Valmistamme vuosittain lähes 500 erilaista tuotetta = yhteensä 10 miljoonaa kiloa.

Tiesitkö?

Valmistamme erilaisia kastiketuotteita 80 000 000 annosta vuodessa.

05 Pakkaaminen

Hyvä pakkaus on logistisesti tehokas ja asiakkaan toiveiden mukainen. Kuljetuspakkausmateriaalien valinnassa voidaan huomioida myös ympäristöystävällisyys: uudelleenkäyttö, kierrätettävyys tai ympäristöystävällinen hävittäminen.

“Hyvä pakkaus on logistisesti tehokas.”

Kuljetuspakkauksen koon ja mallin valitsemme niin että se sopii vähittäiskaupan tarpeisiin.

06 Logistiikka

Ehjänä perille

Tuotteen laatu ja toimitusvarmuus turvataan kaikissa kuljetuksen ja varastoinnin vaiheissa myös pienten valmistus- ja toimituserien kohdalla. Hankimme kaikki sovitut raaka-aineet ja pakkaukset ja toimitamme valmiit tuotteet oikeaan osoitteeseen kotimaassa ja ulkomailla.

Voimme toimittaa tuotteet lyhyellä toimitusajalla suoraan varastosta tai koko valmistuserän kerralla asiakkaan varastoon. Juuri niin kuin sovitaan.

“Toimitamme tuotteet juuri niin kuin sovitaan.”

Logistiikan kumppanimme ovat luotettavia ja tehokkaita ja toimimme kaikkien tunnetuimpien kotimaisten ja kansainvälisten  toimijoiden kanssa.

Tiesitkö?

Maustajan tuotantolaitokselta lähtee vuodessa noin 500 rekkakuormaa tuotteita.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

      We guarantee
      to reply!