Laatu

Laatu

Laatu

Elintarvikkeita sopimusvalmistavana yrityksenä Maustajan on turvattava elintarvikkeiden laatu sekä asiakkaille että kuluttajille. Elintarvike-turvallisuusjärjestelmät tuovat omat vaatimuksensa, jotka Maustajan on täytettävä. Maustajalla on BRC-sertifikaatti, sen lisäksi myös asiakkaiden omat vastuullisuuteen ja tuoteturvallisuuteen liittyvät vaatimukset täyttyvät kaikilta osin.

Uusien tuotteiden laadunvarmistus

Tuotteisiin liittyvistä tarkastuksista, raportoinnista ja vaatimuksista tehdään suunnitelma tuotekehityksen yhteydessä. Niiden toteuttamisesta tehdään asiakaskohtaiset sopimukset.

Myös kuluttajilta tuleviin, tuotteiden laatua ja sisältöä koskeviin kysymyksiin vastaamme mielellämme.

Laatujärjestelmä

Laatujärjestelmä on keskeinen osa Maustajan toimintaa. Se varmistaa paitsi lopputuotteen laadun myös ympäristön kannalta kestävän toimintatavan.

Koko Maustaja Oy:n henkilökunta on osallistunut yrityksen laatujärjestelmän luomiseen. Henkilöstön sitoutumisella on keskeinen sija yrityksen kehittäessä entistä tehokkaampia ja ympäristöä vähemmän kuormittavia prosesseja.

Koska Maustajan laatu on luotu koko henkilöstön yhteistyönä, on meillä myös poikkeuksellisen vahva motivaatio sen vaalimiseen.

Sertifikaatit

Meillä on alan toimijoista tärkeimmät ja vaativimmat laatusertifikaatit (BRC ja SEDEX, a Supplier (B) member) ja toimintaamme auditoidaan säännöllisesti myös asiakkaiden toimesta.

 

Maustaja on Pakkausalan Ympäristörekisteri Oy:n jäsen.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

      We guarantee
      to reply!