Vastuullisuus

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Ruoan alkuperä ja laadukkaiden raaka-aineiden merkitys kasvaa. Kuluttajat haluavat myös tietää, että ruoka on valmistettu vastuullisesti. 

Vastuullisuus liittyy kaikkeen ympäröivään toimintaan. Vastuullisena elintarvikealan yrityksenä harjoitamme liiketoimintaa lainsäädännön vaatimukset ylittämällä, niin ympäristön, tuoteturvallisuuden, ravitsemuksen, työhyvinvoinnin, paikallisen hyvinvoinnin ja talouden, ja tarvittaessa eläinten hyvinvoinnin osalta.

Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuullisuus näkyy liiketoimintastrategiassamme parhaiten liiketoiminnan kannattavuuden ja investointien kautta, siinä kuinka jatkossakin voimme turvata työllistymisen ja työpaikat alueen asukkaille.

Ympäristövastuu

Huolehdimme energian, materiaalien ja luonnonvarojen säästävästä ja tehokkaasta käytöstä, jätteiden määrän ja päästöjen vähentämisestä ja jätteiden kierrätyksestä, vesien, ilman ja maaperän suojelusta, ilmastonmuutoksen torjunnasta kasvihuonepäästöjä vähentämällä ja tarjoamme ympäristöä säästäviä ratkaisuja asiakkaille.

Kehitämme ja tehostamme tuotantoprosesseja myös pesuvesien asianmukaisella käsittelyllä ja käytöllä, käytämme vain puhtaita raaka-aineita, kunnioitamme ympäristöä pakkausmateriaalivalinnoilla ja  tehokkailla logistisilla valinnoilla.

Sosiaalinen vastuu

Yrityksen sosiaalisella vastuullisuudella tarkoitetaan kaikkia niitä vaikutuksia, joita yrityksen toiminnalla on eri ihmisryhmille ja yhteisöille, kuten henkilöstölle, asiakkaille, toimittajille, alihankkijoille, saman paikkakunnan asukkaille ja yhteisöille.

Toimihenkilöidemme näkökulma nykyhetkestä

Vastuullisuuden tuominen strategiasta käytännön tuotantoon voi olla haasteellista, mutta olemme tehneet tätä työtä järjestelmällisesti vuosia ja se on tuottanut tulosta.

Lyhyt kyselykierros henkilöstön keskuudessa kertoo kuinka he kokevat vastuullisuuden:

1. Hankinta
Hankinnan osalta vastuullisuus on avainasemassa, raaka-aineiden vastuullinen tuottaminen on (esimerkiksi sinapinsiementen osalta) merkittävä ja siihen kiinnitetään huomiota aina lopputuotteeseen saakka.

2. Tuotanto
Tuotannon työssä nostettiin esiin henkilöstön ja työntekijöiden kuunteleminen ja elintarviketurvallisuus. Vastuullinen tuotanto ja lopputuote ovat kaikille yhteinen asia.

3. Prosessihöyry tuotetaan uusiutuvalla energialla.

4. Vastuullinen tuotantotapa ja toiminta
Asiakassuhteen sisällä toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi, jotta asiakas voi luottaa toimintaamme. Tunnemme vastuuta asiakkaan menetystyksestä omalta osaltamme, joten teemme sen mitä olemme luvanneet ja mahdollisista virheistä raportoimme asiakkaalle.

5. Henkilöstön hyvinvoinnin tärkeys

  • Työhyvinvointipäivät ja tapahtumat
  • Jatkuva parantaminen
  • Ryhmäkeskustelut, joissa hyödynnetään henkilöstön osaamista ja luovuutta toiminnan kehittämiseksi ja ideoidaan yhdessä ratkaisua havaittuun merkittävään kehittämistarpeeseen.
  • Koulutukset, valmentaminen ja perehdyttäminen.
  • Työvuorojen suunnittelu

6. Yrityksen taloudellisesta tilanteesta pidetään huolta. Vain kannattava yritys voi työllistää.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

  Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

   We guarantee
   to reply!