Omat tuotekonseptit

Omat tuotekonseptit

Maustajan omat tuotekonseptit

Kehitämme jatkuvasti uusia kiinnostavia makuja ja tuotteita testattavaksi ja koemarkkinointiin.

Majoneesit ja kastikkeet

Sinihomejuustodippi ja creme fraiche soveltuvat joustavasti monenlaiseen dippaukseen ja hampurilaisiin. Voit käyttää niitä myös erilaisten muiden ruokien lisukkeena maustekastikkeen tapaan.

“Monikäyttöisiä makuja dippeihin, hampurilaisiin ja muihin ruokiin!”

Vege-majoneesit

Vegebuumin innostamana kehittelimme perinteisten majoneesien rinnalle vegaaniseen ruokavalioon soveltuvan majoneesin. Tuotekehitystiimimme hioi majoneesia kananmunattomaksi niin, että rakenteessa säilyy majoneesimaisuus.

“Maista ja rakastu!”

Onnistuneen rakenteen jälkeen testasimme porukalla eri makuvariaatioita ja ensiesittelyyn PLMA-messuille toukokuussa 2018 jatkavat: Mango-habanero, Wasabi ja Roasted sesame & ginger saavat ensi-iltansa PLMA-messuilla. Tervetuloa maistelemaan!

Sesonkituotteet

Luumu- ja omenakanelimarmeladimme ovat torttutaikinan parhaat kaverit. Omenakanelilla pidennät sesonkia ympärivuotiseksi. Luumumarmeladin saat myös tuubiin pakattuna. Tuubiduu!

“Luumumarmeladin saat myös tuubiin pakattuna. Tuubiduu!”

Grillauskastikkeet

Perinteinen barbeque kohtaa haastajansa, kun salmiakki- ja lakritsikastikkeet saapuvat markkinoille.

Suolaisen ja makean liitto on löytänyt tiensä vahvasti ravintolamaailmaan ja myös kotikeittiöihin. Halusimme testata miltä maistuu supisuomalainen salmiakki ja lakritsi grillauskastikkeen makuina. No tietysti ihan mielettömän hyvältä!

“Lopputulos oli hienosti yhteensopiva makujen sinfonia.”

Nämäkin tuotteet ovat Maustajan sisäisen oman tuoteideakilpailun satoa. Testasimme uusia makuja lihan kanssa, jotta saimme esiin kastikkeiden makujen voimakkuuden. Lopputulos oli hienosti yhteensopiva makujen sinfonia.

Jos innostuit, ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi ja loihditaan tuotevalikoimaasi kiinnostava uutuus.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

      We guarantee
      to reply!