Turun Sinappia

Asiakastarinat

Turun Sinappia

Tuote, joka ei esittelyitä kaipaa

Harva tuote Suomen markkinoilla on yhtä ikoninen ja rakastettu kuin aito Turun Sinappia. Yleisellä keskustelulla olikin suuri vaikutus siihen, että sen valmistus palasi ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen takaisin Suomeen. Maustajalla oli ilo ja kunnia ottaa vastuu siitä, että tunnettu tuote jatkaa voittoisaa taivaltaan samalla alkuperäisellä reseptillä.

Perusteellinen tuotekehitys

Turun Sinappien haluttiin maistuvan juuri alkuperäisen, jo vuonna 1948 kehitetyn reseptin mukaan valmistetulta. Reseptin tarkat raaka-aineet ovat alusta asti säilyneet salaisuutena, samoin siemenraaka-aineen tarkka koostumus.

Alkoi pitkä ja perusteellinen tuotekehitysprojekti, jonka aikana tuotteet hiottiin vastaamaan vaatimuksia niin makunsa, ulkonäkönsä kuin rakenteensakin puolesta. Maustajalle se tarkoitti valmistus- ja pakkauslaitteiden investointeja, lukemattomia tuotekehityskierroksia ja makutestejä yhdessä asiakkaan kanssa. Kun maku saatiin kohdilleen, alkoivat tuotantokokeet.

Kaksi vuotta myöhemmin tuote oli juuri sellainen kuin sen pitääkin ja valmis kaupan hyllyille. Vuonna 2014 kuluttajat saivat vihdoinkin nauttia tutuista mauista. Turun Sinappia oli palannut kotiin ja oli taas aidosti Suomessa valmistettu.

Värillä on väliä, jo 70 vuotta

Harvoja tuotteita ostetaan ihan vaan värin perusteella. Turun Sinapin tapauksessa kauppalistassa saattaa lukea vihreää, punaista, mustaa tai sinistä sinappia.

“Turun Sinappia oli taas aidosti Suomessa valmistettu.”

Poikkeus toki vahvistaa säännön, niin tässäkin tapauksessa, nimittäin 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kehitetty juhlasinappi pakattiin juhlan kunniaksi lasipurkkiin. Väkevä & Makea makupari viehätti niin paljon, että Uusi Turun Juhlasinappia jatkaa voitokasta taivaltaan myös varsinaisen juhlavuoden jälkeen, joten muista tutustua tutun väripaletin lisäksi myös tähän makeaan uutuuteen.

Turun Sinappia sai Suomalaisen Työn Liiton Avainlippumerkin 29.10.2014, Turun Sinappia juhlisti 70-vuotistaivaltaan vuonna 2018.

Monipuoliset pakkausratkaisumme ›

Näitä valmistamme ›

Kaikenkattavat palvelumme ›

Hyödynnä Maustajan koko palvelukonsepti ja keskity itse oleelliseen.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

      We guarantee
      to reply!