Maustajan tarina

Maustajan tarina

Maustajan tarina

Syksyllä 1972 Pyhännän kunta teki kauaskantoisen päätöksen. Se päätti perustaa yhtiön, joka työllistäisi pyhäntäläisten puutyömiesten vaimoja ja jalostaisi lähiseudulta saatavia raaka-aineita. Toiminta käynnistettiin nimellä Pyhännän Einestuote Oy ja sen osakkaiksi tuli joukko paikkakuntalaisia.

Ketsupilla läpimurto

Ensimmäinen tuote oli paahdettu sipuli. Varsinainen läpimurto saavutettiin kuitenkin vuonna 1974, jolloin alettiin valmistaa ketsuppia. Muutamassa vuodessa yrityksestä tuli Suomen johtava ketsupin valmistaja, joka on säilyttänyt asemansa siitä lähtien.

“Oman maan herkkusuille – Pirteänmaukas Ilona!”

Tuotevalikoima kasvaa

Uusia tuoteryhmiä kehitettiin nopeassa tahdissa. Omaa tuotemerkkiäkin kokeiltiin perunalastujen valmistuksessa. Vuonna 1977 tuotevalikoimaan lisättiin sinapit ja 80-luku toi tuotantoon hillot ja sokerikuorrutteet. Myöhemmin mukaan liitettiin salaatinkastikkeet, majoneesit ja urheilujuomat.

“Uusia tuoteryhmiä kehitettiin nopeassa tahdissa.”

Merkittävä pohjoismainen

Maustajasta on kasvanut merkittävä pohjoismainen sopimusvalmistaja. Henkilöstöä on 80 ja viemme tuotteitamme kotimaan lisäksi Pohjoismaihin ja Baltiaan, Venäjälle sekä entistä enemmän myös Aasian markkinoille.

“Viemme tuotteitamme entistä enemmän myös Aasian markkinoille.”

Maustajan logon tarina.

Maustaja yrityksenä

Maustaja on Pohjoismaiden suurin ja maailman pohjoisin elintarvikkeiden sopimusvalmistaja. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen valmistamamme tuotteen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Maustajalaisuus kumpuaa pohjoisesta aitoudesta ja tavasta arvostaa asiakkaitaan ja kumppaneitaan. Se kertoo myös oman ympäristön ja puhtaan luonnon arvostamisesta.

Lue lisää

Monipuoliset pakkausratkaisumme ›

Näitä valmistamme ›

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

      We guarantee
      to reply!