Rekrytointi

Rekrytointi

Maustaja rekrytoi!

Tuotannon työntekijöitä

Haemme uusia työntekijöitä elintarviketuotannon vuorotyötehtäviin. Työtehtäviin kuuluu mm. raaka-aineiden esikäsittelyä, erilaisten kastikkeiden valmistusta, tuotelaadunvalvontaa sekä siihen liittyvien kirjausten tekoa sekä prosessin puhtaanapitoa.

Lue lisää työpaikasta


Käynnissäpidon työntekijä

Tule vahvistukseksi tuotannon tiimiimme! Käynnissäpidon työntekijänä varmistat elintarviketuotannon laitteiston toimivuuden ja olet avustamassa mm. tuotevaihdoissa. Huolehdit myös tuotannon sujuvuudesta ja tehokkuudesta kiertelemällä työpisteillä ja avustamalla tuotannon työntekijöitä tarvittaessa.

Lue lisää työpaikasta


Tuotekehittäjä

Etsimme lisävahvistusta tuotekehittäjiemme joukkoon vastamaan tuotekehitysprojekteistamme. Toimipaikkasi sijaitsee Pyhännän tehtaallamme, mutta voit työskennellä sopimuksen mukaan myös hybridinä muutaman päivän viikosta kotikonttoriltasi tai Oulun seudun toimistoltamme käsin.

Lue lisää työpaikasta

Rekrytointi

Me maustajalaiset haluamme olla tiivis lähes perheenomainen yhteisö. Autamme toisiamme onnistumaan työssä ja välitämme toisistamme ihmisinä.

Ihminen keskiössä

Työhyvinvointi on toimintaamme keskeisesti ohjaava tekijä. Vaikka työ onkin tärkeää, se ei kuitenkaan saa olla liikaa elämää määrittävä seikka. Kaiken keskiössä tulee olla yksilöllinen ihminen yksilöllisine tarpeineen ja toiveineen. Tätä ohjenuoraa noudattaen pyrimme saamaan Maustajasta mukavan paikan tehdä töitä.

Henkilökunnan kommentteja Maustajan hyvistä puolista työpaikkana:

 • Hyvät koulutusmahdollisuudet
 • Varma palkanmaksaja
 • Välitön tunnelma
 • Henkilöstöedut
 • Monipuolinen porukka
 • Joustava
 • Huumorintajuinen
 • Hyvä yhteishenki

Sosiaali- ja terveysministeriö, Sitra ja Työsuojelurahasto myönsivät Maustaja Oy:lle Työelämäpalkinnon 2017.

Kiinnostuitko?

Soita tai meilaa Partasen Jarille:
puh. 020 7991 368 / jari.partanen@maustaja.fi

Jätä avoin hakemus

Vaikka meillä ei juuri nyt olisikaan avointa työpaikkaa, olemme aina kiinnostuneita alastamme innostuneista hakijoista.

  Jätä meille avoin hakemus!

  Säilytämme hakemuksia 6 kuukautta.  Maustaja yrityksenä

  Maustaja on Pohjoismaiden suurin ja maailman pohjoisin elintarvikkeiden sopimusvalmistaja. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen valmistamamme tuotteen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Maustajalaisuus kumpuaa pohjoisesta aitoudesta ja tavasta arvostaa asiakkaitaan ja kumppaneitaan. Se kertoo myös oman ympäristön ja puhtaan luonnon arvostamisesta.

  Lue lisää

  Maustajan tarina

  Syksyllä 1972 Pyhännän kunta teki kauaskantoisen päätöksen. Se päätti perustaa yhtiön, joka työllistäisi pyhäntäläisten puutyömiesten vaimoja ja jalostaisi lähiseudulta saatavia raaka-aineita.

  Lue lisää

  Onko sinulla kysyttävää?

  Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

   Vastaamme sinulle takuuvarmasti!