Näitä valmistamme

Näitä valmistamme

Laadukkaat tuotteemme

Hyvää viimeiseen pisaraan

Tiesitkö, että olemme Suomen suurin ketsupin valmistaja? Valmistamme myös 60 % kaikista Suomen sinapeista. Yöttömän yön kypsyttämät puhtaat marjat ovat löytäneet tiensä monen valmistajan hillopurkkiin. Kastikkeemme viimeistelevät annokset ja herkulliset tuotteemme maistuvat tätä nykyä ympäri Eurooppaa. Voimmeko valmistaa myös sinun seuraavan tuotteesi?

Tuotteen laatu

Tuotteiden laatu saa kiitosta asiakkailtamme.Tuotteiden lähtökohtana ovat laadukkaat raaka-aineet, joista valmistamme maukkaita, houkuttelevia ja korkealaatuisia tuotteita tuoteryhmästä riippumatta. Pystymme valmistamaan erikokoisia tuote-eriä ketterästi.

“Voimmeko valmistaa myös sinun seuraavan tuotteesi?”

Luomutuotteet

Sertifioituna toimittajana valmistamme myös luomutuotteet EU:n luomuasetuksen ja viranomaistarkastuksessa määrättyjen ohjeiden mukaisesti.

Erikoisruokavalioihin sopivat tuotteet

Tarvittaessa voimme valmistaa useampien tuoteryhmiemme tuotteet myös laktoosittomina, gluteenittomina ja vegaaniruokavalioon soveltuvina.

Luottamuksen kulmakiveksi nostaisin sen, että tuotelaatu ei muutu tarjouksen hyväksymisen jälkeen – tämän odotuksen Maustaja on lunastanut komeasti.

Asiakastutkimus 2016

Laatua ja vaihtoehtoja

   

Ketsupit

Olemme Suomen suurin ketsupin valmistaja. Herkullisen ketsupin maun takana on aidot, auringossa kypsyneet tomaatit, jolloin tomaatin omat sokerit, hedelmähapot ja muut ravintoaineet ovat parhaimmillaan.

“Olemme Suomen suurin ketsupin valmistaja.”

Tomaattipitoisuus on aina sovitun reseptin mukainen. Valmistamme ketsuppia myös luomuna.  Haluttu makumaailma viimeistellään toiveidesi mukaan.

Tiesitkö?

74 % suomalaisista käyttää ketsuppia.

Sinapit

10.000 kiloa sinappia päivässä kertoo pitkän kokemuksen lisäksi myös taidosta valmistaa juuri halutunlainen sinappi.

Maku ratkaisee ja sinapin maun takaa hyvien raaka-aineiden lisäksi oikea kypsytysaika. Myös lämpötilan pitää säilyä juuri oikeana läpi koko valmistusprosessin.

Valmistammekin 60 % kaikista Suomen sinapeista.

Rouhean karkeaa vai samettisen sileää?

Herkullinen sinappi maistuu ja myös tuntuu suussa. Haluttu suutuntuma aikaansaadaan jauhamalla sinapinsiemenet kivimyllyillä tai sekoittamalla sinappijauheista.

“Herkullinen sinappi maistuu ja myös tuntuu suussa.”

Haluatko sinapin sileänä, kahteen kertaan jauhettuna, karkeampana, yhteen kertaan jauhettuna vai reilusti rouheampana seassa kokonaisia ja rikottuja sinapinsiemeniä?

Valitsetko miedon vai tulisen? Lisätäänkö ripaus hunajaa tai hyppysellinen piparjuurta? Myös luomu onnistuu. Toimitamme sinapin myös raaka-aineena konttitoimituksina.

Tiesitkö?

Valmistamme sinapit 56 miljoonan makkaran päälle.

Majoneesit

Majoneeseista meillä on vuosikymmenien ja miljoonien kilojen kokemus. Valmistamme täyteläisen täysmajoneesin toiveidesi mukaan, myös kotimaisesta rypsiöljystä ja säilöntäaineettomana.

“Makuvaihtoehdoissa vain taivas on rajana.”

Meiltä saat myös herkulliset maustetut majoneesit, makuvaihtoehdoissa vain taivas on rajana. Ja majoneesit onnistuvat myös luomuna ja vegeversiona.

Miltä maistuu sinun uutuusmajoneesisi?

Tiesitkö?

40 % kotitalouksista käyttää majoneesia.

Hillot ja marmeladit

Napapiirin pohjoispuolella aurinko ei kesällä laske lainkaan. Karut olosuhteet ja pitkä valoisa aika kypsyttävät pohjoisen marjoista runsasravinteisia sisältäen paljon vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja (mm. flavonoideja).

“Nauti suoraan purkista!”

Haluammekin tarjota pohjoisen metsän arvokkaat marjaraaka-aineet asiakkaidemme ja kuluttajien iloksi mm. hilloina, marmeladeina ja kastikkeina. Nauti suoraan purkista tai herkullisena hillosilmänä puurossa tai leivonnaisessa.

Tiesitkö?

Kotikenttä-etuna Maustajalla on puhdas luonto!

Kastikkeet

Salaatinkastikkeet

Kastikkeemme voivat olla öljyttömiä kevyttuotteita tai öljypohjaisia emulgoituja kastikkeita. Luomme kastikkeiden makumaailman juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Meillä onnistuvat niin perinteiset klassikkomaut kuin viimeisimpien trendien mukaiset uutuudetkin.

Grillaus- ja marinointikastikkeet

Valmistamme myös brandiisi sopivat BBQ- ja grillauskastikkeet. Lisätäänkö chiliä, colaa vai edetäänkö salsaten? Makumaailmat ja koostumus räätälöidään aina toiveidesi ja käyttötarkoituksen mukaan.

“Lisätäänkö chiliä, colaa vai edetäänkö salsaten?”

Hampurilaiskastikkeet

Maustajalla valmistuvat myös tutut ja rakastetut hampurilaiskastikkeet, lisäksi kehitämme niihin mielellämme myös kiinnostavat uudet makutwistit. Mitä saisi olla?

Jälkiruokakastikkeet

Hillojen ohella valmistamme marjoista myös erityyppisiä makeita jälkiruokakastikkeita. Haluaisitko kokeilla lakkakastikettamme leipäjuuston kanssa vai mustikka- tai suklaakastiketta vaniljajäätelön kyytipoikana? Entä kinuskia vaikka suolapähkinöiden, juuston ja karpaloiden päällä, voiko herkullisempaa olla!

Erilaiset kastikkeet ja marinadit voidaan pakata esimerkiksi annospakkauksiin ruoka- ja salaattiannoksia varten.

Tiesitkö?

Maustaja valmistaa erilaisia kastiketuotteita 4 milj. kg vuodessa.

Muut

Sokerikuorrutteet

Leivonnaisten koristeluun käytettävät sokerikuorrutteet valmistetaan perinteisellä menetelmällä sokerista ja tärkkelyssiirapista keittämällä. Valitse väri ja maku ja valloitetaan leipureiden sydämet niin kotona kuin leipoimoissakin.

Välipalatuotteet on the go

Valmistamme myös marjapohjaisia, terveellisiä välipalatuotteita. Helposti mukana kulkevat välipalatuotteet voidaan pakata korkilliseen pussipakkaukseen tai pulloon, kerro toiveesi, me täytämme ne.

Urheilujuomat ja -geelit

Meillä valmistetaan myös kuntoilijoille ja urheilijoille soveltuvia urheilujuomatiivisteitä ja -geelejä makusi ja kohderyhmäsi tarpeiden mukaan.

“Toimitamme tuotteet juuri niin kuin sovitaan.”

Hunaja, etikka ja ravintolisät

Saat kauttamme myös hunajan ja etikan pakattuna niin suurkeittiö- kuin kuluttajapakkauksiinkin. Valmistamme myös erilaisia ravintolisiä.

Jotain ihan muuta?

Onko mielessäsi täysin uusi tuote? Ehdota ja kerro ideasi, niin testaamme miten se onnistuu. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiesitkö?

Maustajalla on tälläkin hetkellä yli 400 aktiivista tuotenimikettä. Suosituimmat tuotteet ovat olleet markkinoilla yli 30 vuotta.

Monipuoliset pakkausratkaisumme ›

Kaikenkattavat palvelumme ›

Hyödynnä Maustajan koko palvelukonsepti ja keskity itse oleelliseen.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

      We guarantee
      to reply!