Uutiset

Uutiset

Maustaja Oy:n uusi toimitusjohtaja on Tuomas Tuuli

20.2.2023

Tuomas Tuuli (42) aloitti työt Maustajan Oy:n toimitusjohtajana syyskuussa. Hän siirtyi tehtävään Jukkatalon liiketoimintajohtajan tehtävistä. Pohjoismaiden suurin ja maailman pohjoisin elintarvikkeiden sopimusvalmistaja oli Tuomakselle entuudestaan tuttu yritys, koska hän työskenteli siellä jo nuorena pakkaamon puolella.

Tuotantotalouden diplomi-insinööriksi Oulusta valmistunut Tuomas kokee ihmisten johtamisen tärkeänä. ”Ihmiset ratkaisevat yrityksen onnistumisen. Ensimmäinen prioriteettini on yhtiön johtamisjärjestelmän uudistaminen, joka alkaa työntekijöiden roolien ja toimenkuvien tarkistamisesta”, Tuomas kertoo.

Tavoitteena kannattavuuden parantaminen

Vaikeiden koronavuosien jälkeen Maustaja on jälleen kasvu-uralla. Tavoitteena on kasvaa kannattavasti, mitä vaikeuttaa useiden raaka-aineiden, pakkausmateriaalien ja logistiikan kohonneet kustannukset. Tämän vuoden liikevaihdon arvioidaan olevan 21 miljoonan euron luokkaa.

Maustajan uusin aluevaltaus on terveellisten ja hyvin säilyvien välipalatuotteiden sopimusvalmistus, jota varten rakennettiin kokonaan uusi tehdas. Investointi oli Maustajan historian kaikkien aikojen suurin, yhteensä noin 6 miljoonaa euroa. Tuotanto tehtaalla käynnistyi marraskuun alussa.

”Meillä on hienoin ja paras tämän alan tehdas”, Tuomas hehkuttaa. ”Tehdas tuo meille toivottua lisäkapasiteettia, mikä mahdollistaa kasvun”, hän jatkaa.

Välipalatuotteet ovat kasvava tuoteryhmä, jonka markkinat ovat vielä kuitenkin pääasiassa Suomen ulkopuolella. Tuomaksen mukaan helposti mukaan otettavat, suljettavassa pakkauksessa olevat ja hyvin säilyvät marja- ja hedelmäpohjaiset väli- ja iltapalatuotteet olisivat meilläkin oiva tuoteryhmä esimerkiksi vanhusten hoivakoteihin ja lasten päiväkoteihin.

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa nyt Maustajan ilmainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.


  Rekrytointi

  Työhyvinvointi on Maustajan toimintaa keskeisesti ohjaava tekijä. Lue lisää rekrytoinnista

   Subscribe to newsletter

   Subscribe to Maustaja's free newsletter. The newsletter is emailed a few times a year.


   Onko sinulla kysyttävää?

   Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

     We guarantee
     to reply!