Arvot

Arvot

Maustajan arvot

Yhdessä onnistuminen

Menestys on yhteispeliä, jossa mukana ovat asiakkaat, työntekijät, tavarantoimittajat, omistajat, rahoittajat sekä monet muut sidosryhmään kuuluvat tahot. Toimiva yhteistyö kaikkien sidosryhmään kuuluvien kanssa on yksi peruspilari yhdessä onnistumiselle ja luo mahdollisuuden menestyä ja työllistää.

Erityisesti yhdessä onnistuminen tarkoittaa sitä, että Maustajan työyhteisön jäsenet kokevat yhteistä tekemistä, vastuuta toinen toisistaan ja yhteisen onnistumisen iloa.

Yhdessä onnistumista tulee kokea myös asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa. Teemme yhteistä menestystä.

Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus on jokaisen elintarvikeyrityksen ehdoton perusasia ja siksi se näkyy Maustajalla niin strategisissa tavoitteissa, visiossa kuin myös yrityksen arvoissa. On tärkeä, että kuluttajat voivat luottaa Maustajalla valmistettuihin tuotteisiin ja nauttia tuotteista. Tuoteturvallisuuteen liittyy myös jäljitettävyys.

Tuoteturvallisuutta osoitetaan korkean laatutason toiminnalla ja BRC -sertifikaatilla.

Vastuullinen toiminta

Vastuullinen toiminta pitää sisällään niin vastuun työyhteisön ihmisistä kuin myös sidosryhmän muista jäsenistä. Työturvallisuus on korkealla tasolla.

Vastuulliseen toimintaan kuuluu myös ympäristövastuu, yhteiskuntavastuu ja vastuullinen tavaran hankinta.

Ammattiylpeys tekee halun toimia sovittujen ohjeiden ja pelisääntöjen mukaan.

Tuotekehitys

Kehitämme kanssasi tuotteen, jossa herkullinen maku, houkutteleva pakkaus ja niin jakeluketjun kuin lainsäädännönkin vaatimukset yhdistyvät.

Lue lisää

Tuotteen laatu

Hyvänmakuiset ja korkealaatuiset tuotteemme saavat kiitosta asiakkailtamme tuoteryhmästä riippumatta.

Lue lisää

Vastuullisuus

Ruoan alkuperä ja laadukkaiden raaka-aineiden merkitys kasvaa. Kuluttajat haluavat myös tietää, että ruoka on valmistettu vastuullisesti.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

      We guarantee
      to reply!