Ravintolakonseptit

Asiakastarinat

Ravintolakonseptit

Suosikkimakuja myös kotikeittiöön!

Maustaja perehtyy tarkasti asiakkaidensa erilaisiin ideoihin ja toiveisiin sekä kehittää niistä vaadittujen ominaisuuksien mukaisia makuja, koostumuksia ja pakkauksia. Tämä näkyy myös ravintolakonsepteissa, joiden avulla kuluttajat saavat huippukokkien luomia makuja kätevästi kaupasta kotiin helpottamaan ja kruunaamaan omaa kokkailuaan.

Räätälöityjä kastikkeita, dippejä ja majoneeseja

Maustaja on mukana kolmen ravintolabrändin tuotekonsepteissa, joilla kaikilla on omat uniikit makumaailmansa.

Jim Lim by Farang -tuotesarjaan suunniteltiin useita maistuvia kastikkeita, Siipiravintola Hookin markkinoimaan konseptiin puolestaan kastikkeita ja dippejä. Naughty BRGR:n tuotteisiin kehitettiin omat hillokkeet ja viisi erilaista majoneesivaihtoehtoa.

”Tuotteet on suunniteltu siten, että ruoanlaitto kotona on helppoa ja nopeaa makuelämyksestä tinkimättä”, kiteyttää Farangin ravintoloitsija ja keittiömestari Matti Wikberg.

Kuluttajalähtöistä yhteistyötä

Kaikkiin konsepteihin kuuluu alan muidenkin toimijoiden valmisteita, kuten lihatuotteita. Ideana onkin eri tahojen ennakkoluuloton yhteistyö, joka mahdollistaa monipuoliset ja kuluttajalähtöiset tuotteet.

Toimintamalli helpottaa myös pienten brändien pääsyä kauppoihin, joissa ne ovat tarjolla houkuttelevasti osana laajempaa kokonaisuutta.

“Huippukokkien luomia makuja kaupasta kotikeittiöön.”

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

      We guarantee
      to reply!