Fresh Servant

Asiakastarinat

Fresh Servant Oy

Aina on hyvä Hetki

Pietarsaarelaisen Fresh Servant Oy:n ja Maustajan yhteistyö on loistava esimerkki todellisesta win-win-tilanteesta. Fresh Salad & Deli myy Hetki-brändin tuotteet päivittäistavarakauppoihin ja Horeca-asiakkuuksille. Maustaja puolestaan valmistaa lounassalaattien mukana tulevat salaatinkastikkeet ja pakkaa ne annospakkauksiin.

Lähiruokaa sanan varsinaisessa merkityksessä

Maustaja huolehtii niin tuotekehityksestä, tuotannosta, tuotteiden pakkaamisesta sekä logistiikasta. Ja mikä parasta, asiakkaan ei tarvitse investoida kalliisiin tuotantolinjoihin.

Tässä yhteistyössä myös käsite lähiruoka saa uuden ulottuvuuden, sillä lyhyen etäisyyden ansiosta asiakas voi vaikka piipahtaa Maustajan tehtaalla ja testata, että maut ovat kohdillaan ja tuote toiveiden mukainen.

Yhteydenpito onkin tiivistä kaikilla tasoilla tuotekehityksestä tuotantoon ja myyntiin.

Vuosikymmenien mutkatonta yhteistyötä kuvaavat hyvin sanat joustavuus ja nopea reagointi niin uusien tuotteiden kehityksessä kuin esimerkiksi toimituksissa.

Vanhat tutut suosikit

On ollut hienoa nähdä tuotesortimentin kasvu ja monipuolistuminen. Onnistumisesta kertoo myös se, että vanhat tutut suosikit jatkavat vuodesta toiseen.

“On ollut hienoa nähdä tuotesorttimenttien kasvu ja monipuolistuminen.”

”Haluamme yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa. Investoimmekin uuteen annospakkauskoneeseen, joka toi reilusti myös lisäkapasiteettia. Näin voimme varmistaa tuotannon toimitusvarmuuden myös jatkossa”, kertoo tuotantopäällikkö Tapio Lohi Maustajalta.

Monipuoliset pakkausratkaisumme ›

Näitä valmistamme ›

Kaikenkattavat palvelumme ›

Hyödynnä Maustajan koko palvelukonsepti ja keskity itse oleelliseen.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Vastaamme sinulle takuuvarmasti!