Uutiset

Uutiset

RekryKoulutus avaa uria uusille elintarvikealan osaajille

1.10.2020

Maustaja tarjoaa työnhakijoille tilaisuuden pätevöityä ja työllistyä elintarvikealan monipuolisiin tehtäviin.

Maustaja kehittää jatkuvasti toimintaansa ja osaamistaan. Henkilöstörintamalla uusin projekti on RekryKoulutus, jossa työnhakijoille tarjotaan mahdollisuus pätevöityä elintarvikealan tehtäviin ja työllistyä Maustajan palvelukseen.

Kumppanina RekryKoulutuksen järjestämisessä on henkilöstöpalveluyritys Rikimet Oy eli Go On Oulu, joka on tehnyt Maustajan kanssa jo vuosien ajan yhteistyötä henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa. Lokakuun 2020 lopulla alkavaan koulutukseen hakeudutaan TE-toimiston kautta, ja mukaan valitaan viisi elintarvikealalle soveltuvaa työnhakijaa.

Tavoitteena vakituinen työsuhde

Sekä teoriaa että käytäntöä sisältävä opiskelujakso kestää yhteensä 60 päivää, joista 18 toteutetaan lähiopetuksena ja 42 työssäoppimisena Maustajalla. Koulutuksen suorittanut työnhakija työllistyy Maustajalle aluksi Rikimet Oy:n vuokratyöntekijänä, minkä jälkeen tavoitteena on työsuhteen vakinaistaminen.

Vakituinen työsuhde Maustajalla onkin tavoittelemisen arvoinen, sillä henkilöstön mukaan se on turvallinen ja mukava työpaikka, jossa työskennellään hyvän ja reilun yhteishengen merkeissä.

”Maustajalla viihdytään yleensä pitkään, kunhan tullaan ensin tutustumaan. RekryKoulutukseen hakijoilta odotamme ennen kaikkea innostunutta ja vastuullista työasennetta”, toteaa Maustajan henkilöstöpäällikkö Jari Partanen.

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa nyt Maustajan ilmainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.


  Rekrytointi

  Työhyvinvointi on Maustajan toimintaa keskeisesti ohjaava tekijä. Lue lisää rekrytoinnista

   Subscribe to newsletter

   Subscribe to Maustaja's free newsletter. The newsletter is emailed a few times a year.


   Onko sinulla kysyttävää?

   Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

     We guarantee
     to reply!