Uutiset

Uutiset

Meidän Maustaja tekee suomalaisten sinapit

23.6.2021

Näin keskikesällä grillikausi on avattu ja vuodesta toiseen lyömätön parivaljakko on herkullinen grillimakkara ja tietysti sinappia päälle.  Suomessa syödään kesän aikana yli 21 miljoonaa kiloa makkaraa, joten vuoden tärkein sinappisesonki onkin juuri nyt. Tiesitkö, että Maustaja valmistaa 60 % kaikista Suomen sinapeista? 10.000 kiloa sinappia päivässä kertoo pitkän kokemuksen lisäksi myös taidosta valmistaa juuri halutunlainen sinappi.

Rouhean karkeaa vai samettisen sileää?

Herkullinen sinappi maistuu ja myös tuntuu suussa. Haluttu suutuntuma aikaansaadaan jauhamalla sinapinsiemenet kivimyllyillä tai sekoittamalla sinappijauheista. Maku ratkaisee ja sinapin maun takaavat hyvien raaka-aineiden lisäksi oikea kypsytysaika ja happamuus. Myös lämpötilan pitää säilyä juuri oikeana läpi koko valmistusprosessin. Halusitpa sinapin sileänä, kahteen kertaan jauhettuna, karkeampana, yhteen kertaan jauhettuna tai reilusti rouheampana seassa kokonaisia ja rikottuja sinapinsiemeniä, kaikki onnistuu Pyhännän tehtaallamme. Eipä sitä heti tule ajatelleeksi, että sinapin valmistus onkin oikeastaan elintarvikealan high techiä😊.

Suomalaisille maistuvat perinteiset maut ja aina jotain uuttakin

Sinappi on suomalaisten suosituin mauste ja pitkä matka on kuljettu sinappirintamalla myös vaihtoehtojen määrässä, sinappeja löytyy jokaiseen makuun; mietoja ja vahvoja, ranskaistyyppisiä sekä makusinappeja vaikka konjakilla, hunajalla tai piparjuurella maustettuna. Myös luomusinappi on mahdollinen ja Food Service -asiakkaille pakkaamme sinappia annospakkauksiin ja sankoihin sekä monipuolisiin kuluttajapakkauksiin ja teollisuuden tarpeisiin kontteihin.

Tuote, joka ei esittelyitä kaipaa

Sinapista ei oikeastaan voi puhua ilman ikonista Turun Sinappia, sillä harva tuote Suomen markkinoilla on yhtä tunnettu ja rakastettu kuin aito Turun Sinappi. Kun sinapin valmistus palasi ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen takaisin Suomeen oli juuri Maustajalla ilo ja kunnia ottaa vastuu siitä, että tunnettu tuote jatkaa jo vuonna 1948 alkanutta voittoisaa taivaltaan samalla alkuperäisellä reseptillä. Vuodesta 2014 kuluttajat ovat saaneet nauttia tutuista mauista, kun Turun Sinappi on taas aidosti suomalainen tuote alusta loppuun.

Aurinkoista, herkullista ja hyvältä maistuvaa kesää kaikille!

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa nyt Maustajan ilmainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.


  Rekrytointi

  Työhyvinvointi on Maustajan toimintaa keskeisesti ohjaava tekijä. Lue lisää rekrytoinnista

   Subscribe to newsletter

   Subscribe to Maustaja's free newsletter. The newsletter is emailed a few times a year.


   Onko sinulla kysyttävää?

   Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

    Vastaamme sinulle takuuvarmasti!

     We guarantee
     to reply!